1 / 98

Maha Bodhi Hotel Resort Convention Centre

Sorrenton niemimaa, Italia

Hotellista

Mahabodhin temppeli ja Dungeshwari Hills sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 10,4 km:n päässä kohteesta Gaya Pind Daan ja 11,1 km:n päässä kohteesta Vishnupad-temppeli. Kaikissa 95 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja tohvelit. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Tergarin luostari - 2,5 km / 1,6 mi
Ajapala Nigrodha Tree - 3,4 km / 2,1 mi
Mahabodhin temppeli - 3,4 km / 2,1 mi
Archaeological Museum - 3,5 km / 2,1 mi
Rajayatna Tree - 3,5 km / 2,2 mi
Wat Thai Buddhagaya -temppeli - 3,5 km / 2,2 mi
Tibetan Monastery - 6,1 km / 3,8 mi
Dungeshwari Hills - 6,1 km / 3,8 mi
Ratnaghara - 6,1 km / 3,8 mi
Brahmajuni Hill - 7,3 km / 4,6 mi
Thai Monastery - 10,3 km / 6,4 mi
Gaya Pind Daan - 10,4 km / 6,4 mi
Vishnupad-temppeli - 11,1 km / 6,9 mi
Surya Kund - 11,1 km / 6,9 mi
Patan Devi Temple - 13 km / 8,1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Gaya (GAY) - 6,2 km / 3,9 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 6 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisätenniskenttä ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Bhojan, on hyvä paikka lounaan, illallisen tai brunssin nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00.
  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 300 INR per henkilö
  • Lisävuode: 1500.0 INR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Naimattomien pariskuntien yöpyminen samassa huoneessa saattaa olla paikallisten lakien vastaista. Asiakkaiden tulee esittää vihkitodistus majoituspaikan sitä pyytäessä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tässä majoituspaikassa ei tarjoilla alkoholia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Maha Bodhi Hotel Resort Convention Centre kartta

Osoite

Maha Bodhi Hotel Resort Convention Centre

Gaya, Intia

N 24.712795 E 84.973725

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa