Etsi ja varaa matka.

search
Sorrenton niemimaa
» Matkakohteet » Italia » Campania kanssa Sorrento ja Amalfi » Sorrenton niemimaa

Sorrenton niemimaa kohteessa Italia

Sadunomaisia sitruunantuoksuisia paikkoja.

Sorrenton niemimaa kohteessa Italia

Tiet kiemurtelevat pitkin vuorta, jonka juurella on smaragdinvihreä meri ja mukavia uimapaikkoja. Tuoksuvat sitruuna- ja appelsiinipuut reunustavat kukkuloita värikkäästi.

Vilkasta elämää tunnetussa Sorrentossa Tämä hurmaava kaupunki mutkittelevine kujineen ja värikkäine julkisivuineen on yksi Italian vanhimmista kaupungeista. Sen kadut ja torit ovat aikojen kuluessa toimineet monien historiallisten hetkien näyttämöinä. Kaupunki sijaitsee ylängöllä, jolta avautuu mahtava näkymä lahdelle. Siellä on runsaasti viihtyisiä baareja, ravintoloita ja myymälöitä. Osa majoituskohteista sijaitsee heti Sorrento i Pian di Sorrenton tai Vico Equensen ulkopuolella. Samoin Massa Lubrensessa tai Sant Agatassa.

Kauniita retkikohteita Vaikuttavalla Caprin saarella kannattaa vierailla. Se on tunnettu historiastaan, luonnostaan ja kutsuvasta merestään. Caprilla voit tutustua esimerkiksi Axel Munthen kuuluisaan huvilaan San Micheleen ja sen kauniiseen puutarhaan. Saarelle kulkee päivittäin aluksia mannermaalta. Muista, että autoa ei voi ottaa mukaan, vaan se on jätettävä esimerkiksi Sorrentoon. Ischia on pidetty vulkaaninen saari Napolinlahdessa. Vehreällä saarella on leuto ilmasto, hienot uimavedet ja kaunis luonto.

Hämmästyttävän kauniiseen Amalfin rannikkoon kannattaa tutustua. Varaa aikaa Italian tunnetuimpiin paikkoihin tutustumiseen. Amalfin rannikon majoitusvaihtoehdoista on lisätietoja erillisessä Amalfin rannikkoa käsittelevässä osassa.

Ischia ja Capri Ischia on kallioinen vulkaaninen saari Napolinlahdella Sorrenton ja Caprin lähellä. Ischian lämpimät kivennäisvesilähteet ja kaunis luonto hedelmä- ja sitruspuineen houkuttelee. Saari ei ole suuri, mutta sillä on hienoja rantoja, myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Myös saaren pääkaupungin nimi on Ischia. Saarelle pääsee Napolista, Sorrentosta ja Caprilta.

Sorrentosta pääsee helposti kauniille Caprille. Päivä kuluu täällä mukavasti. Saarella on runsaasti ostosmahdollisuuksia, viihtyisiä ulkoterasseja ja hyviä ravintoloita.

Hotellikuljetus Tarjoamme nyt kuljetuksia tiettyihin hotelleihin Sorrentossa. Voit valita yksityis- tai yhteiskuljetuksen. Jos valitset yhteiskuljetuksen, odotusaika voi olla jopa 1,5 tuntia laskeutumisesta. Hotellit: Hotel Eden, Michelangelo, Esperidi, Ascot ja Res. Rossana, Hotel Le due Sirene, Villaggio Verde, Zi Teresa ja Hotel Villa Maria.

Turistivero Sorrenton niemimaalla veloitetaan nykyään turistivero. Vero maksetaan suoraan hotelliin käteisenä useimmiten uloskirjautumisen yhteydessä.