1 / 43

Hotel du Nord Alster

Hamburg, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavia polkupyöriä, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa mahdollisesti maksettavan veron. Veron määrä riippuu yöpymisen kestosta, majoituspaikan luokittelusta ja huonehinnasta. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hotel du Nord Alster kartta

Osoite

Hotel du Nord Alster

Hampuri, Saksa

N 53.57528 E 10.01521

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa