1 / 42

Matkat kohteeseen Itävalta

Itävalta on aina ollut pidetty matkakohde. Yhtä hyvin kesällä kuin talvella. Siellä pääsee eroon arjen stressistä ja kiireestä. Vaihtelu rentouttaa.

Tietoja Itävalta

Nauti korkeista vuorista ja kimaltelevista alppijärvistä kauniin luonnon keskellä. Tarjolla on kulinaarisia nautintoja mielenkiintoisen ruoan ja maittavan viinin muodossa. Ja vieraanvaraisuus on ainutlaatuista.

Paljon mukavaa tehtävää

Lähde Alpeille vaeltelemaan. Hyvin hoidetut reitit johtavat usein viihtyisään Gasthofiin. Voit vaeltaa, pyöräillä tai ratsastaa. Monien järvien kirkas vesi houkuttelee uimaan. Käytettävissä on myös useita siistejä ulko- ja sisäuimaloita. Niissä on usein hauskaa ohjelmaa. Romanttisissa laaksoissa on haastavia golf-kenttiä. Kokeile benji-hyppäämistä, koskiuintia (canyoning) tai koskenlaskua. Purjehdi, surffaa, hiihdä vesisuksilla tai kokeile sukeltamista. Voit myös lasketella kesällä. Sinua odottaa kahdeksan jäätikköä.

Meidän Itävaltamme

Tyroliin ja Salzburgerlandiin pääsee pohjoisesta helposti autolla. Olemme löytäneet sieltä monia hienoja laaksoja ja alppikyliä. Tarjoamme majoitusta myös Innsbruckissa, Salzburgissa, Wienissä ja Grazissa sekä niiden lähistöllä. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia. Tai voit vain jäädä yöksi matkallasi maan läpi.

Itävalta kartta

Suositut majoituspaikat Itävalta

Suositut alueet

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa