1 / 100

The Briza Beach Resort Khaolak

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

The Briza Beach Resort Khaolak sijaitsee rannalla, ja Bang Niangin ranta ja Little White Sandy Beach sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas lomakeskus sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Khao Lakin ranta ja 2 km:n päässä kohteesta Khao Lak–Lam Ru National Park. Kaikissa 181 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu älytelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, limusiini- / town car -palvelu ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Myös kuntokeskus kuuluu tämän hotellin tarjontaan. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja 2 kahvilaa. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–10.30. Majoituspaikassa tehdään remonttia 1.5.2024– 15.9.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:

  • Tietyt vierashuoneet
Kunnostustöitä tehdään ainoastaan normaaliin työaikaan. Meluhaitat ja muut haitat pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä.
  • Lisävuode: 1200.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

The Briza Beach Resort Khaolak kartta

Osoite

The Briza Beach Resort Khaolak

Khao Lak, Takua Pa, Thaimaa

N 8.612841 E 98.239577

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa