1 / 11

Matkat kohteeseen Kypros

Kypros kuuluu Välimeren aurinkovarmimpien matkakohteiden joukkoon. Aurinko paistaa siellä yli 300 päivänä vuodessa! Kyproksella on runsaasti hienohiekkaisia kullanruskeita hiekkarantoja. Se on paratiisi auringonottamisen ja uimisen ystäville. Vesi on täällä juuri niin turkoosinsinistä kuin sen lomalla tulee ollakin. Ei ihme, että rakkauden jumalatar Afrodite päätti nousta maihin Kyproksella. Hän ei löytänyt parempaa paikkaa uimista varten.

Tietoja Kypros

Paljon koettavaa, hyvät ostosmahdollisuudet

Jos haluat vaihtelua rantalomailuun, Kyproksella on paljon nähtävää. Nicosian, Larnacan tai Limassolin suurkaupunkeihin on helppoa lähteä ostoksille. Täällä on kulttuurihistoriaa aina roomalaisten ja ristiritarien ajoilta alkaen. Kyproksen turkkilaiseen osaan voi nykyään tutustua helposti. Jos haluat rannoilta ja suurkaupungeista pois päiväksi, vuokraa auto ja aja Troodoksen vuorille. Muista, että täällä on vasemmanpuoleinen liikenne.

Mukava ja rauhallinen loma

Me Sembolla olemme etsineet parhaita loma-asuntoja yli 20 vuoden ajan eri puolilta maailmaa. Olemme käyttäneet Kyproksella runsaasti aikaa sellaisten vaihtoehtojen valitsemiseen, joita arvostat lomallasi. Olemme kiinnittäneet paljon huomiota rahalle tarjottavaan vastineeseen ja sijaintiin, kuten aina. Jos haluat välttää massaturismia ja asua yksilöllisessä hotellissa, jossa vallitsee rauhallinen ja mukava lomatunnelma, olet tullut oikeaan paikkaan. Tervetuloa Sembon Kyprokselle!

Kypros kartta

Suositut majoitukset

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa