1 / 22

Matkat kohteeseen Málaga

Uudistunut ja eloisa kaupunki costa del solin alueella

Tietoa kaupungista Málaga, alue Andalusia

Malaga on Andalusian suurimpia kaupunkeja. Siellä on noin 600 000 asukasta. Kaupungilla on paljon tarjottavaa kävijöille - historiallisia monumentteja, ostosmahdollisuuksia ja etelämaalaista katuelämää.

Kaupungin nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Alcazaba-linnoitus, 1500-luvulta peräisin oleva katedraali, roomalainen teatteri ja kasvitieteellinen puutarha.

Malaga on Picasson syntymäkaupunki. Kaupungin uusi Picasso-museo vihittiin käyttöön vuonna 2003. Carmen Thyssen-Bornemisza saapuu kaupunkiin vuoden 2011 keväällä vihkimään käyttöön oman museonsa yhdessä espanjalaisten taiteilijoiden kanssa. Autoista kiinnostuneiden kannattaa vierailla Museo Automovilisticossa. Siellä on mielenkiintoinen kokoelma autoja 1800-luvulta vuoteen 1980 saakka.

Lähellä keskustaa on lisäksi useita hienoja rantoja, kuten La Malagueta. Katedraalin ja Calle Marqués de Larios -kadun ympäristössä on runsaasti ravintoloita ja myymälöitä. Tyypillisiä paikallisia ruokia ovat kalaruuat, joissa kala on paistettu tai friteerattu.

Arabialaiset kylpylät ovat mukava elämys. Niissä voi nauttia kylpyläelämästä ja hieronnasta upeassa ympäristössä.

Málaga kartta

Lento & hotelli

Hotelliehdotukset

Suositut majoitukset

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa