1 / 32

Matkat kohteeseen Espanja

Anna kauniin ja vaihtelevan Espanjan hurmata itsesi. Nauti pitkistä hienoista hiekkarannoista, ui kirkkaansinisessä vedessä, kuuntele tulisen flamencon rytmejä ja maistele espanjalaisia erikoisuuksia, kuten tapaksia ja paellaa.

Tietoja Espanja

Espanjassa on rento ilmapiiri, sillä seurustelu sekä hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeämpiä kuin perfektionismi ja täsmällisyys. Kokonaiset perheet lähtevät usein ravintoloihin ja baareihin, joten kaduilla ja toreilla on vilkasta myöhään yöhön. Espanjalaisten elämänilo tarttuu matkailijoihin helposti! Täällä on upeita kulttuuriaarteita ja Euroopan muodikkaimpiin kuuluvia suurkaupunkeja. Tutustu romanttiseen Sevillaan, vaikuttavaan Alhambran palatsiin Granadassa ja Cordoban moskeijaan. Madridin ja Barcelonan suurkaupungeissa on trendikkäät ostosmahdollisuudet, näkemisen arvoisia taidemuseoita ja vilkas yöelämä.

Ilmasto kuuluu Euroopan parhaisiin

Uimakausi ulottuu etelässä huhtikuun lopusta marraskuun alkuun. Talvetkin ovat leutoja. Lämpötila hipoo 20 astetta, joten auringonottoon on hyvät mahdollisuudet. Kanarian saarilla on vuoden ympäri yhtä lämmintä kuin Suomen kesässä!

Espanja kartta

Usean kohteen matkat

Hotelliehdotukset

Suositut majoituspaikat Espanja

Suositut kaupungit

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa