1 / 14

Matkat kohteeseen Barcelona

Tietoa kaupungista Barcelona, alue Katalonia

Tässä suurkaupungissa on kaikkea! Sembo antaa sinulle Barcelonan sellaisena kuin haluat. Hotellihuone vai huoneisto? Edullista vai ylellistä? Vai pelkät lennot? Tai miksipä ei valmis viikonloppupaketti?

Tämä Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki kuuluu nykyään Euroopan kuumimpien kaupunkien joukkoon. Kaunis arkkitehtuuri, huojuvia palmuja ja pulppuilevaa elämäniloa. Ainutlaatuiset gastronomiset elämykset odottavat sinua, samoin miellyttävä ilmasti ja loputtomat ostostentekomahdollisuudet. Lisäksi Barcelonassa on hieno hiekkaranta kävelymatkan päässä keskustasta.

Kaikkea ei onneksi voi ehtiä On mukava huomata, että Barcelonaan on palattava takaisin. Nähtävää ja tehtävää on niin paljon, että ne on asetettava tärkeysjärjestykseen. Siksi kannattaa elää päivä kerrallaan. Olet joka tapauksessa nähtävyyksien keskellä, joten suunnista sinne minne nenä näyttää. Ensikertalaisen kannattaa keskittyä Placa Catalunyasta kävelymatkan päässä oleviin nähtävyyksiin. Säästä muita kuljetusmuotoja edellyttävät kohteet seuraavaa käyntiä varten.

Tai päinvastoin Kulje suurien mestarien jalanjäljissä. Aloita Antoni Gaudista ja hänen kaupungin ulkopuolella kukkuloilla sijaitsevasta mielikuvitusmaisemastaan Parc Guëllista. Tämän jälkeen vuorossa on La Sagrada Familia. Tätä Gaudin keskeneräiseksi jäänyttä elämäntyötä rakennetaan jatkuvasti. Hänet on haudattu tähän kirkkoon. Gaudin suunnittelemat vaikuttavat rakennukset Casa Battló ja Casa Milà – La Pedrera sijaitsevat Passig de Gràcialla. Nauti kulttuurista seuraavaksi Picasso-museossa. Se sijaitsee El Bornin korttelissa yhdessä monien trendikkäiden myymälöiden ja taidegallerioiden kanssa. Nouse lopuksi köysiradan vaunussa Montjuïcin olympiavuorelle tutustumaan Joan Mirón upeaan museoon.

Entä shoppailu? Tutustuttuasi nähtävyyksiin voit omistautua Barcelonan ainutlaatuiselle myymälätarjonnalle. Merkkituotteita, ylellisyystavaroita ja sisustusdesignia on Passeig de Gràcialla, Portal del Angelissa ja Calle Consell de Centissä. Erikoisuuksia myydään katedraalin ympäristössä ja El Bornissa. Calle Tallersista löytyy esimerkiksi kenkiä ja musiikkia. Älä kuitenkaan noudata näitä suosituksia orjallisesti. Voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä Barcelonan pieniltä kaduilta. Päädyt käyntisi aikana ennemmin tai myöhemmin Las Ramblasiin. Tutustu myös paikallisiin värikkäisiin Mercat St Josepin markkinoihin.

Ravintoloita, baareja ja kahvilaelämää Tässä kaupungissa on useita tähdillä palkittuja huippuravintoloita mutta myös erinomaisia tapasbaareja maukasta lounastaukoa varten. Osoitteessa Passeig de Gràcia 68 sijaitseva Drolma on hienostunut ja kallis, mutta siitä voi tulla loman gastronominen kohokohta. Euskal Etxea on yksi kaupungin parhaista baskilaisista baareista. Siellä voit noukkia pintxoseita (tapaksia) ja maksaa niistä hammastikkujen määrän mukaan. Jokaisessa tapaksessa on nimittäin yksi hammastikku. Jos haluat vain lepuuttaa jalkoja ja katsella ihmisvilinää, Plaza Catalunyalla sijaitseva Café Zurich on klassikko. Kaupungin sivustossa tehdyn ravintolahaun mukaan kaupungissa on 1608 ravintolaa. Niiden joukosta löytyy oma suosikki.

Huvit ja tapahtumat Viihteestäkään ei ole pulaa. Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, Nou Camp on elämys. Katalonialainen temperamentti tekee ottelun seuraamisesta baarissa mukavan kokemuksen. Maailman kuuluisimpien pop-, rock- ja jazzartistien kiertueet ulottuvat usein tähän kaupunkiin. Barcelonassa päivät ja yöt ovat pitkiä. Täällä syödään päivällistä iltakymmeneltä. Yöelämä alkaa vasta puolen yön maissa.

Barcelona lasten kanssa Myös nuoret matkalaiset löytävät kaupungista suosikkinsa. Yhdistä kävely tai souturetki Ciutadellan puistossa Parc Zoològiciin. Tässä eläintarhassa on paljon villieläimiä. CosmoCaixa osoitteessa Calle Teodor Roviralta 47 on mielenkiintoinen luonnontieteen museo. Lapset pääsevät tekemään siellä kokeita itse. L´Aquàrium vaikuttavine haialtaineen on ehdoton käyntikohde lapsille. L´Aquàrium kuuluu lajissaan Euroopan suurimpiin 35 akvaarion, 11 000 eläimen ja 80 metrin mittaisen tunnelin ansiosta. Valtava Port Aventuran huvipuisto sijaitsee Saloussa vain runsaan tunnin matkan päässä. Perhe ei koskaan unohda siellä vietettyä päivää!

Barcelona kartta

Hotelliehdotukset

Suositut majoituspaikat kaupungissa Barcelona

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa