1 / 69

Hotel Residence Il Porto

Gargano, Italia

Hotellista

Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, kattoterassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Residence Il Porto kartta

Osoite

Hotel Residence Il Porto

Mattinata, Italia

N 41.71242 E 16.07617

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa