1 / 49

Hotellista

Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja jääkaappi. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset aikataulun mukaan. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA), Etelä-Afrikan laaduntarkastusjärjestö, on suorittanut tämän luokituksen.

  • Ilmastointi on saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Lombok Lodge kartta

Osoite

Lombok Lodge

Port Shepstone, Etelä-Afrikka

N -30.703283 E 30.484466

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa