1 / 15

Matkat kohteeseen Pula

Kuuluisia raunioita, uimista ja retkiä

Tietoa kaupungista Pula, alue Kroatian rannikko

Blandassa on yksi roomalaisten ajalta peräisin oleva kaupunginosa. Kaupungin keskusta on rakennettu venetsialaistyyliin, ja sataman rakensi Itävalta-Unkarin monarkia. Kaikkea on uudistettu hienovaraisesti, joten kaupunki on mielenkiintoinen tyylien sekoitus. Amfiteatteri ja Auringon temppeli ovat vain muutamia paikallisista kulttuuriaarteista. Pulan kaupungissa ja sen ympäristössä riittää katseltavaa.

Asut niemimaalla Pula sijaitsee Istrian niemimaan eteläkärjessä. Lomahuoneistomme sijaitsevat kaupungin ulkopuolella Punta Verudelan niemimaalla. Niihin pääsee helposti busseilla. Tällä niemimaalla on paljon erilaista tekemistä: tennis, minigolf, trampoliini (lapsille), vesiurheilulajeja sekä useita ravintoloita ja baareja. Kesällä 2010 avataan myös myös disko. Täältä on kätevää lähteä retkille omin päin. Brijunisaarten kansallis- ja safaripuistossa kannattaa käydä. Jugoslavian presidentti Titolla oli yksi suosikkiasunnoistaan Brijuni-saariin kuuluvalla Vangalla.

Pieni rauhallinen Fazana Upea Family Plus -lomakylä Bi Village sijaitsee heti Pulan ulkopuolella Fazanan kylässä. Se on kasvanut pienestä kalastajakylästä rauhalliseksi lomanviettokohteeksi. Paikallista väestöä on vain muutama tuhat. Kylässä on edelleen pieni telakka, jossa rakennetaan pieniä kalastajaveneitä käsin. Täällä on myös muutama ravintola ja kahvila sekä mukava kävelykatu rannalla. Fažana tunnetaan ehkä parhaiten Brijuni-saarille kulkevien retkiveneiden lähtöpaikkana.

Pula kartta

Lento & hotelli

Hotelliehdotukset

Suositut majoitukset

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa