1 / 59

Hotel Degenija

Rakovica, Kroatia

Plitvice Mall on lähistöllä.

Hotellista

Hotel Degenija sijaitsee kansallispuistossa, ja Plitvicen kansallispuisto sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Ranch Deer Valley 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 6,5 km:n päässä kohteesta Veliki Slapin vesiputous ja 11,4 km:n päässä kohteesta Baraćin luolat. Kaikkien 20 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Varusteluun kuuluu Select Comfort -patjallinen sänky. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus, kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Degenija, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu barbeque. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.93 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12 EUR aikuisille ja 8 EUR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 220 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Vauvansänky: 10.0 EUR per yö
  • Lisävuode: 30.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan lokakuu.
  • Korkeintaan 6 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Degenija kartta

Osoite

Hotel Degenija

Rakovica, Kroatia

N 44.945 E 15.635

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa