1 / 39

Hotellista

Riminin ranta sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Fiera di Rimini (kongressikeskus) 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 26,8 km:n päässä kohteesta Misano World Circuit Marco Simoncelli ja 7,8 km:n päässä kohteesta Italy in Miniature (teemapuisto). Kaikissa 48 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 7 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 5 EUR aikuisille ja 5 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 8 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Junior kartta

Osoite

Hotel Junior

Rimini, Italia

N 44.061821 E 12.584793

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa