Etsi ja varaa matka.

search
Rimini - Riccione - Cattolica
» Matkakohteet » Italia » Adrian rannikko » Rimini - Riccione - Cattolica

Rimini - Riccione - Cattolica kohteessa Italia

Hiekkarantoja silmänkantamattomiin.

Rimini - Riccione - Cattolica kohteessa Italia

Upean pitkän hiekkarannan ja mainioiden uimismahdollisuuksien lisäksi sykkivällä Riminillä on vanha historiallinen kaupungin keskusta. Uusi kohtaa siellä vanhan kiehtovalla tavalla. Myymälöiden, ravintoloiden ja pubien täplittämillä kaduilla on vilkas iltaelämä.

Riminillä on mieluisaa tekemistä kaikenikäisille, esimerkiksi teattereita, diskoja, elokuvateattereita, delfinaario, keilahalli ja pelihalleja.

Nuorille sopii ehkä paremmin Riccione, sillä baarit, diskot ja ravintolat reunustavat sen pitkiä hiekkarantoja. Kävelykatu toimii iltaisin kokoontumispaikkana. Siellä on kesällä vilkas tunnelma. Siellä on useita ravintoloita, kauppoja ja baareja. Viale Danten varrella on esimerkiksi paljon vaatemyymälöitä.

Cattolican pitkä hieno hiekkaranta ja viihtyisä pieni keskusta sopivat hyvin lapsiperheille. Vaikka tässä kaupungissa on kesällä vilkasta, siellä on rauhallisempaa kuin naapuripaikkakunnilla. Kävelykadun Viale Danten varrella on useita mukavia katukahviloita ja myymälöitä. Jos lomailet täällä, kannattaa tutustua Gradaraan ja sen keskiaikaiseen linnaan. Sinne on Cattolicasta noin 20 minuutin automatka.

Näitä kolmea helminauhan muodostavaa tunnettua paikkakuntaa ympäröivillä kauniilla vihreillä kukkuloilla on pieniä keskiaikaisia kaupunkeja ja linnoja. Retkikohteita on runsaasti. Historialliseen Ravennaan kannattaa tutustua auringonoton ja uimisen lomassa. Tässä kaupungissa on bysanttilaisia muistomerkkejä ja upeita mosaiikkeja. Ravennassa on myös alueen suurin huvipuisto Mirabilandia.