1 / 14

Hotellista

Hotel Fior di Loto sijaitsee merenrannalla, ja Riminin ranta sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Augustuksen kaari 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 6 km:n päässä kohteesta Tempio Malatestiano (kirkko) ja 6 km:n päässä kohteesta Antica Pescheria (rakennus). Tässä majoituspaikassa on 20 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa kattotuuletin. Huone siivotaan päivittäin, ja vauvansänkyjä (lisämaksusta) on saatavilla pyynnöstä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Fiabilandia-huvipuisto - 0,4 km / 0,3 mi
Spiaggia libera - 0,6 km / 0,4 mi
Riminin ranta - 1,1 km / 0,7 mi
Rimini Terme - 1,5 km / 0,9 mi
Go-kart Pista Miramaren mikroautorata - 1,9 km / 1,2 mi
Viale Regina Elena - 2,4 km / 1,5 mi
Beach Village -vesipuisto - 2,6 km / 1,6 mi
Riccione Beach - 2,7 km / 1,7 mi
Centro Congressi SGR - 2,9 km / 1,8 mi
Le Befane Centro Commercialen ostoskeskus - 3,1 km / 1,9 mi
Pronto Soccorso dell'Ospedale Infermin ensiapu - 3,2 km / 2 mi
Stabilimento balneare Dario - 3,3 km / 2 mi
Viale Danten ostoskatu - 3,9 km / 2,4 mi
105 Stadium - 4 km / 2,5 mi
Piazza Marvelli - 4,2 km / 2,6 mi

Lähin suuri lentokenttä on Rimini (RMI-Federico Fellinin kansainvälinen lentokenttä) - 2 km / 1,2 mi

Käytössäsi on tallelokero vastaanotossa ja juomavesiautomaatti. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu ja juhlasali. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö korkeintaan 7 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisämaksu
  • Vauvansänky: 8.0 EUR per päivä
  • Lisävuode: 25.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Hotel Fior di Loto kartta

Osoite

Hotel Fior di Loto

Rimini, Italia

N 44.03502 E 12.61594

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa