1 / 31

Malucri Resort

Gargano, Italia

Hotellista

Malucri Resort sijaitsee lähellä rantaa, joten Parco nazionale del Gargano löytyy kivenheiton päästä ja Chiesa di Padre Pio (kirkko) puolestaan vain 4 minuutin ajomatkan päästä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4,9 km:n päässä kohteesta Padre Pio Shrine ja 0,1 km:n päässä kohteesta Garganon niemimaa. Kaikissa 28 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Garganon niemimaa - 0,1 km / 0,1 mi
Parco nazionale del Gargano - 0,2 km / 0,1 mi
Paleontologian museo ja dinosauruspuisto - 1,2 km / 0,7 mi
Santuario di San Matteo - 1,8 km / 1,1 mi
Chiesa di Padre Pio (kirkko) - 4,1 km / 2,5 mi
Santa Maria delle Grazien pyhättö - 4,3 km / 2,6 mi
Padre Pio Shrine - 4,3 km / 2,7 mi
Casa Sollievo della Sofferenza - 4,6 km / 2,8 mi
Piazza Padre Pio - 6,1 km / 3,8 mi
Padre Pion vahamuseo - 6,7 km / 4,2 mi
Chiesa di San Giovanni - 27,6 km / 17,1 mi
Santa Maria Assuntan katedraali - 27,6 km / 17,2 mi
Palazzo San Domenico - 28,3 km / 17,6 mi
Abbazia di San Leonardo in Lama Volara - 28,8 km / 17,9 mi
Spiaggia Paradiso - 29,8 km / 18,5 mi

Lähin suuri lentokenttä on Foggia (FOG-Gino Lisa) - 38,5 km / 23,9 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–9.30.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 150.00 EUR per henkilö menopaluu
  • Lemmikit: 10 EUR per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 5.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Enintään 5 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Malucri Resort kartta

Osoite

Malucri Resort

San Marco in Lamis, Italia

N 41.701341 E 15.664501

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa