1 / 46

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, bidee ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset risteilyterminaalikuljetukset. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän hostellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Hostelli tarjoaa asiakkailleen kahvila ja huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

MuMA Hostel kartta

Osoite

MuMA Hostel

Sant'Antioco, Italia

N 39.07112 E 8.45865

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa