Etsi ja varaa matka.

search
Etelä-Sardinia
» Matkakohteet » Italia » Sardinia » Etelä-Sardinia

Etelä-Sardinia kohteessa Italia

Valkoisia pitkiä hiekkarantoja ja viihtyisiä pikkupaikkakuntia

Etelä-Sardinia kohteessa Italia

Etelä-Sardinia on kaunis paikka pienine viehättävine rannikkokaupunkeineen ja pitkine upeine hiekkarantoineen. Kristallinkirkas vesi on omiaan snorklaukseen ja sukeltamiseen. Vilkkaan matkailukauden aikana rannoilla voi olla tungosta, mutta ei kannata antaa periksi. Varaa aikaa ja jatka etsimistä. Seuraavan niemen takana avautuu useita lähes koskemattomia rantoja.

Herkullista ruokaa Ruoka on täällä samaan tapaan kuin saaren muissakin osissa maukasta. Jokaisesta ateriasta tulee helposti kulinaarinen elämys. Maista saaren erikoisuuksia, kuten lampaanmaitojuustoa, pecorino sardoa ja ohutta carta da musica -leipää.

Mielenkiintoisia retkikohteita Noran kaupunki kaivauksineen on suosittu retkikohde. Saari sijaitsee niemimaalla noin kolme kilometriä Pulasta etelään. Täällä tunnet historian siipien havinan. Saaren pääkaupunki Cagliari on sykkivä suurkaupunki, joka voi tuntia aluksi kaoottiselta. Sen historiallisessa osassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja esimerkiksi erilaisia näyttelyitä. Villasimius ja Costa Rei tarjoavat kilometrien mittaisia valkoisia hienohiekkaisia rantoja ja kauniin sinisenä kimaltavaa merta. Monien mielestä siellä on Sardinian parhaat rannat ja vedet.

Tärkeää tietää Tietyissä Italian kunnissa ryhdytään perimään turistiveroa 1.7.2011. Cagliarin kunta veloittaa 2 €/hlö/päivä 4/5-tähdein hotelleilta. Se maksetaan paikan päällä. Muista, että kyse on hotellin luokituksesta eikä Sembon antamasta.