1 / 2

Matkat kohteeseen Schwerin

Mielenkiintoinen kaupunki järvineen.

Tietoa kaupungista Schwerin, alue Mecklenburg - Länsi-Pommer

Schwerinissä on ihastuttava vanha keskusta. Tämä kauniilla paikalla veden ja metsien ääressä sijaitseva kaupunki oli kauan sitten renesanssikaupunki. Nykyisin se on Mecklenburg-Vorpommernin pääkaupunki. Kaupungissa on satumainen linna, suurenmoinen museo ja ympärillä romanttinen puisto. Hienoja ovat myös Schwerinin keskustassa sijaitseva tori, vanha raatihuoneentalo, päätytalot ja leijonapatsas. Kaupungin keskustan suuri ostoskeskus katettuine kujineen ja mutkittelevilla kujilla sijaitsevine liikkeineen tekee ostoksilla olosta elämyksen. Pieniä putiikkeja, taidekäsityömyymälöitä ja perinteisiä vihannestoreja – Schwerinin ostosmahdollisuudet ovat monipuolisia.

Mecklenburgstrassella on monia kauppoja, vieraanvaraisia ravintoloita ja historiallisia julkisivuja. Muita ostoskatuja ovat Friedrichstrasse, Puschkinstrasse ja Schmiedestrasse.

Schlossparkcenterissä Marienplatzilla on monia erityisliikkeitä yhden katon alla. Wurm on ostoskeskus, jossa on muoti- ja urheilukauppoja, kauppahalli ja kodikas kahvila. Kauppakäytävässä on myös kasino ja disko.

Joulumarkkinat. Upeat Weihnachtsmarkt-markkinat järjestetään Schwerinissä 26.11.-30.12.2012.

Schwerin kartta

Suositut majoituspaikat kaupungissa Schwerin

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme