1 / 100

Royal Atlantis Spa & Resort

Side, Turkki

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös sisäuima-allas ja vesiliukumäki kuuluvat palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja kampaamo. Tämä hotelli toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja rantabaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Royal Atlantis Spa & Resort kartta

Osoite

Royal Atlantis Spa & Resort

Side, Turkki

N 36.819605 E 31.293059

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa