1 / 100

APSARA Beachfront Resort and Villa

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

APSARA Beachfront Resort and Villa sijaitsee merenrannalla, ja Laem Pakarangin ranta ja Boat 813 sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Bang Niangin ranta ja 8,5 km:n päässä kohteesta Pak Weepin ranta. Kaikissa 255 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu bidee ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: vesiliukumäki ja sauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Asiakkaat voivat päästä lähistöllä sijaitseviin kauppoihin ilmaisilla kuljetuksilla. Tämän lomakeskuksessa ravintolan, Kinnaree Restaurant, joka on yksi sen 3 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 500 THB aikuisille ja 250 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 5000 THB per ajoneuvo menopaluu
  • Lisävuode: 1500.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

APSARA Beachfront Resort and Villa kartta

Osoite

APSARA Beachfront Resort and Villa

Takua Pa, Thaimaa

N 8.72239 E 98.233153

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa