1 / 50

Hotellista

Loma Resort sijaitsee lähellä rantaa, ja Bang Niangin ranta ja Khao Lakin ranta 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Bangnieng Afternoon Market ja 1,8 km:n päässä kohteesta Bang Niang Market. Tässä majoituspaikassa on 10 ilmastoitua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bang Niangin ranta - 0,1 km / 0,1 mi
Nang Thongin ranta - 0,1 km / 0,1 mi
Sunset Beach - 0,1 km / 0,1 mi
Bangnieng Afternoon Market - 0,5 km / 0,3 mi
Bang Niang Market - 1,1 km / 0,7 mi
Muistomuseo tsunamin uhreille - 1,1 km / 0,7 mi
Khaolak Mini Golf - 1,9 km / 1,2 mi
Khao Lakin ranta - 2 km / 1,3 mi
Khao Lakin pohjoinen ranta - 2 km / 1,3 mi
Little White Sandy Beach - 2 km / 1,3 mi
Nangthong Supermarket - 2,1 km / 1,3 mi
Khao Lak - 3 km / 1,9 mi
Khao Lak–Lam Ru National Park - 4,1 km / 2,6 mi
Khuk Khakin ranta - 7 km / 4,3 mi
Laem Pakarangin ranta - 12,1 km / 7,5 mi

Lähin suuri lentokenttä on Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) - 76,3 km / 47,4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ilmainen vesipuisto, ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 200–220 THB aikuisille ja 100–220 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1500 THB per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 1500.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 10 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Loma Resort kartta

Osoite

Loma Resort

Takua Pa, Thaimaa

N 8.659571 E 98.255756

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa