1 / 44

Hotellista

HappyVille1 sijaitsee esikaupunkialueella, ja Takuapa-sairaala ja Wat Nikornwararamin luostari sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 34,4 km:n päässä kohteesta Khao Sokin kansallispuisto ja 24,2 km:n päässä kohteesta Bang Niangin ranta. Kaikissa 9 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu, piknikalue ja grilli. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin ilmaisilla alueellisilla kuljetuksilla. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen myymälän ja huonepalvelun.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kuljetus lentokoneella per aikuinen: 1500 THB yhteen suuntaan
  • Kuljetuspalvelumaksu per lapsi: 1500 THB (yhteen suuntaan)

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1500 THB per huone yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 50.0 THB per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 18 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

HappyVille1 kartta

Osoite

HappyVille1

Takua Pa, Thaimaa

N 8.849987 E 98.295496

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa