1 / 43

My City Hotel

Tallinna, Viro

Hotellista

Tallinnan satama ja Tallinnan taidehalli sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Pyhän Nikolauksen kirkko ja 0,4 km:n päässä kohteesta Venäjän lähetystö. Kaikkien 68 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Mix palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Viro. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 18 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 20.00 EUR per yö
  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 30 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

My City Hotel kartta

Osoite

My City Hotel

Tallinna, Viro

N 59.435239 E 24.745852

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa