1 / 40

Tenuta Terenzano

Gargano, Italia

Hotellista

Litorale di Ugenton alueellinen luonnonpuisto ja Ionian Sea sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä huoneisto sijaitsee 15,2 km:n päässä kohteesta Pescolusen ranta ja 17,9 km:n päässä kohteesta Baia Verden ranta. Kaikkien 24 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, bidee ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Litorale di Ugenton alueellinen luonnonpuisto - 1,4 km / 0,9 mi
Ionian Sea - 2,1 km / 1,3 mi
Pazzi-saari - 2,2 km / 1,4 mi
Torre San Giovannin satama - 3,3 km / 2 mi
Madonna dell'Alton kirkko - 3,6 km / 2,2 mi
Salentinan kilparata - 3,7 km / 2,3 mi
Baia dei Diavoli - 3,9 km / 2,4 mi
Torre San Giovannin ranta - 3,9 km / 2,4 mi
Fellinen äitikirkko - 3,9 km / 2,4 mi
Fellinen linna - 4,1 km / 2,5 mi
Fontanellen ranta - 4,6 km / 2,8 mi
Dolceria Causo - 6,5 km / 4 mi
Ugenton arkeologinen museo - 8,2 km / 5,1 mi
Ugenton linna - 8,5 km / 5,3 mi
Ugenton tuomiokirkko - 8,5 km / 5,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Brindisi (BDS-Brindisi Papola Casale) - 100,2 km / 62,2 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tenuta Terenzano tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.30–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.10.–31.5. välisenä aikana 0.00 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 7 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 13 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.6.–30.9. välisenä aikana 1.00 EUR per henkilö, per yö, korkeintaan 7 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 13 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Siivousmaksu: 30 EUR per majoitustila per yöpyminen (vaihtelee huoneen koon mukaan)

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 8 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Tenuta Terenzano kartta

Osoite

Tenuta Terenzano

Ugento, Italia

N 39.91065 E 18.10327

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa