1 / 31

Rostalyn Guesthouse

Durban, Etelä-Afrikka

Hotellista

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Lisämaksullisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Majatalo tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin. Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA), Etelä-Afrikan laaduntarkastusjärjestö, on suorittanut tämän luokituksen.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Rostalyn Guesthouse kartta

Osoite

Rostalyn Guesthouse

Umhlanga, Etelä-Afrikka

N -29.72081 E 31.08643

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa