1 / 50

Umhlanga Lodge -No children

Durban, Etelä-Afrikka

Hotellista

Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, yhteinen olohuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Umhlanga Lodge -No children kartta

Osoite

Umhlanga Lodge -No children

Umhlanga, Etelä-Afrikka

N -29.74558 E 31.05751

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa