1 / 43

Hotellista

B&B Villa Paradiso sijaitsee keskustassa, ja Museo della Città ja Urbino Duomo (katedraali) 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 1,3 km:n päässä kohteesta Universita degli Studi di Urbino ja 1,6 km:n päässä kohteesta Galleria Nazionale delle Marche (kansallisgalleria). Kaikkien 4 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Museo della Città - 0,8 km / 0,5 mi
Urbino Duomo (katedraali) - 0,8 km / 0,5 mi
Orto Botanico dell'Universita di Urbino (kasvitieteellinen puutarha) - 0,9 km / 0,5 mi
Palazzo Ducale (palatsi) - 0,9 km / 0,5 mi
Cattedrale di Urbino - 0,9 km / 0,5 mi
Galleria Nazionale delle Marche (kansallisgalleria) - 0,9 km / 0,5 mi
Rafaelin koti - 0,9 km / 0,6 mi
Oratorio di San Giovanni Battistan kappeli - 1,1 km / 0,7 mi
Albornozin linnake - 1,1 km / 0,7 mi
Universita degli Studi di Urbino - 1,1 km / 0,7 mi
Gola del Furlo - 12,4 km / 7,7 mi
Museo Storico della Linea Gotica - 17,2 km / 10,7 mi
Chiesa dei Mortin kirkko - 17,4 km / 10,8 mi
Sassocorvaro Fortress - 24,5 km / 15,2 mi
Museo della Civilta Contadina - 24,6 km / 15,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Rimini (RMI-Federico Fellinin kansainvälinen lentokenttä) - 54,9 km / 34,1 mi

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja mikroaaltouuni yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu takka aulassa ja piknikalue. B&B Villa Paradiso tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.5 EUR per henkilö per yö korkeintaan 5 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lisävuode: 25.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Korkeintaan 2 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.

B&B Villa Paradiso kartta

Osoite

B&B Villa Paradiso

Urbino, Italia

N 43.72777 E 12.64189

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa