1 / 11

Holastays Jardines Del Turia

Hotellista

Estación del Norte ja Bioparc Valencian eläintarha sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä huoneisto sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Catedral de Valencia ja 5,2 km:n päässä kohteesta Meritieteellinen akvaario. Tässä majoituspaikassa on 12 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on muun muassa kahvin-/vedenkeitin ja pyykinpesukone/kuivausrumpu, ja vauvansänkyjä (lisämaksusta) on myös saatavilla pyynnöstä. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Aamiainen saatavilla maksusta.

  • Maksu aamiaisesta: noin 9 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 15 EUR per yö
  • Vauvansänkyjä on saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Holastays Jardines Del Turia kartta

Osoite

Holastays Jardines Del Turia

Valencia, Espanja

N 39.478686 E -0.385451

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa