1 / 49

Ramírez Flats Valencia

Hotellista

Meritieteellinen akvaario ja Taiteen ja tieteen kaupunki sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä huoneistohotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Mestalla Stadium ja 3,6 km:n päässä kohteesta Valencian satama. Tässä majoituspaikassa on 40 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja uuni. Mukavuuksiin kuuluu älytelevisio, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on muun muassa tallelokero ja mikroaaltouuni, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavia polkupyöriä, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 15 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Ramírez Flats Valencia kartta

Osoite

Ramírez Flats Valencia

Valencia, Espanja

N 39.467689 E -0.359065

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa