Matkakohteet » Espanja » Costa del Sol » Fuengirolaz
Fuengirola

Fuengirola

Hieno rannan kävelykatu ja hyvät uimismahdollisuudet

Etsi ja varaa matka.

search

Fuengirola

Fuengirola on perinteinen espanjalainen rantalomakohde, jossa on pitkä, houkutteleva rantabulevardi. Ranta on täynnä ravintoloita ja kahviloita. Se on suosittu ympäri vuoden.

Kylän keskellä sijaitsevassa suuressa pienvenesatamassa on eri kokoisia veneitä. Värikäs elämä leimaa koko Fuengirolaa. Tänne tulee auringonottajia, golfinpelaajia, lapsiperheitä ja lomailevia espanjalaisia.

Rannat ovat leveitä ja kullankeltaisia mutta eivät erityisen matalia. Vaikka matkailijoita on paljon, kaikille riittää tilaa. Fuengirolassa on peräti seitsemän kilometrin hiekkaranta!

Fuengirola sijaitsee Costa del Solin keskellä. Täältä on erinomaiset liikenneyhteydet busseilla tai junalla naapuripaikkakunnille Torremolinokseen, Malagalle ja Marbellalle. Autolla voi tehdä monia mielenkiintoisia päiväretkiä esimerkiksi Rondalle, Gibraltarille ja Tarifalle.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Malagan lentokentältä pääsee Fuengirolaan junalla tai bussilla, hinta 2 euroa. Aikataulu on osoitteessa www.estabus.emtsam.es tai www.renfe.es. Voit varata kuljetuksen lentokentältä hotelliin etukäteen, noin 40 euroa/suunta enintään 4 henkilölle. Voit noutaa vuokra-auton lentokentältä ja palauttaa sen sinne paluulentosi lähtiessä.

Omalla autolla: "Punaista tietä" kannattaa seurata.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta