Etsi ja varaa matka.

search
Bormio
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Bormio

Bormio kohteessa Italia

Aurinkoista laskettelua kodikkaalla paikkakunnalla.

Bormio kohteessa Italia

Roomalaiset rakensivat Livignon lähellä sijaitsevan pienen viehättävän Bormion kaupungin kylpyläpaikkakunnaksi. Se on nykyään erittäin suosittu italialainen hiihtokeskus. Kylä on uskomattoman viihtyisä. Siellä on useita keskiaikaisia taloja ja pieni autoton keskusta.

Erinomainen Livignoon yhdistettynä. Näitä rinteitä ei ole tarkoitettu kaikkien kokeneimmille laskettelijoille, mutta jos haluat rentoa menoa punaisilla rinteillä, täällä on paljon annettavaa. 5 km mustia, 25 km punaisia ja 20 km sinisiä rinteitä. Ne soveltuvat hienosti myös kaveriporukalle tai perheelle, jossa kaikkien laskettelutaidot eivät ole samalla tasolla. Hissijonot eivät koskaan veny liian pitkiksi, ja lumivarmuus on hyvä. Bormion hissikortti kelpaa myös Santa Caterinassa ja Livignossa. Kohteiden välillä ei voi siirtyä suksilla, mutta matka sujuu kätevästi bussilla tai autolla. St. Moritziin on vain kahden tunnin ajomatka. Murtomaahiihtäjille on 10 km latuja, jotka kulkevat Bormio 2000:sta Cepinaan. Lumilautailijoille on 150 000 neliömetrin snowpark (Bormio 2000:ssa). Mahdollisuus myös yölasketteluun tietyissä paikoissa.

Ei pelkkää laskettelua. Bormio on yhtä tunnettu muista harrastusmahdollisuuksista kuin laskettelustakin. Paikkakunnan tunnetut kuumat kylvyt houkuttelevat paljon vieraita varsinkin pyhäisin. Rentoutuminen vanhassa roomalaisessa kylpylässä tai raskas päivä vuorella tekee keholle hyvää. Kohtuuhintaisia ravintoloita on paljon. Niissä tarjotaan italialaisen keittiön parhaimmistoa. Kokeile myös paikallisia viinejä. Iltaelämä on arkisin aika rauhallista, mutta se vilkastuu pyhäisin. Joka päivä järjestetään kunnollinen after ski.

Matkustaminen Bergamoon voi yleensä lentää edullisesti, mutta huomaa, että lennot saapuvat usein perille vasta myöhään illalla. Livignoon on suunnitteilla suora bussiyhteys lentokentältä, lue lisää www.orioaeroporto.it. Voimme myös auttaa vuokraamaan auton Bergamosta, Milanosta tai Innsbruckin lentokentältä.