Etsi ja varaa matka.

search
Pohjois-Sardinia
» Matkakohteet » Italia » Sardinia » Pohjois-Sardinia

Pohjois-Sardinia kohteessa Italia

Upea paikka!

Pohjois-Sardinia kohteessa Italia

Pohjois-Sardiniassa vallitsee satumainen tunnelma. Siellä on maalauksellisia pikkukyliä, vaikuttava rannikko ja niin kaunis saaristo, että täältä ei tahtoisi lähteä kotiin.

Kristallinkirkas meri välkehtii turkoosinsinisenä. Hienot valkoiset hiekkarannat odottavat. Tämä on ehkä Sardinian pidetyin ja vaikuttavin osa. Täällä on Jetset-paratiisi Costa Smeralda, Orosein upeat rannat ja tunnettu Alghero.

Palau on viihtyisä pieni satamakaupunki. Täällä on hieman myymälöitä, jäätelöbaareja ja ravintoloita. Paluassa voi esimerkiksi vuokrata veneen tai lähteä sukellusretkelle.

Olbia on suuri kaupunki verrattuna moniin muihin saaren paikkakuntiin. Tänne pääsee lautalla Livornosta ja esimerkiksi lentäen. Olbiasta löytyy kaikki tarvittava.

Budoni on pieni rantalomakohde. Se on oikea valinta, jos haluat rentoutua rannalla.

Alghero on ehkä Sardinian kuuluisin paikkakunta. Siellä näkyy espanjalaisten vaikutus. Murre pohjautuu katalaaniin. Kaupungin keskusta on kauniin viehättävä. Jos haluat upean elämyksen, lähde autolla Stintinoon nauttimaan vitivalkoisista hiekkarannoista ja turkoosinsinisestä merestä. Ne ovat niin kauniita, että niitä on käytetty James Bond -elokuvassa.

Castel Sardo on toinen suosittu retkikohde. Tämä pieni kaupunki sijaitsee korkealla paikalla, josta avautuu hieno näköala Välimerelle. Voit tehdä myös päiväretken lähellä sijaitsevalle Korsikalle. Pohjoisosassa on monia upeita paikkoja, mutta saaristoretki kannattaa ehdottomasti tehdä. Suosittelemme lämpimästi "merirosvoaluksilla" tehtäviä koko päivän retkiä. Lupaamme, että tätä elämystä et unohda. Täydellinen rentoutuminen, hyvää ruokaa, auringonpaistetta ja uimista Karibiaa muistuttavissa paikoissa. Kristallinkirkas meri välkehtii turkoosinsinisenä hienoimpien valkoisten hiekkarantojen kutsuessa.

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme nyt kuljetuksia tiettyihin hotelleihin. Voit valita yksityis- tai yhteiskuljetuksen. Jos valitset yhteiskuljetuksen, odotusaika voi olla jopa 1,5 tuntia laskeutumisesta.

Algherosta: Rina Hotel, Rina Residence, Punta Negra ja Hotel Portoconte.

Olbiasta: Orovacanze ja Palau Green Village.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.