Etsi ja varaa matka.

search
Saalbach - alpit
» Matkakohteet » Itävalta » Alpit » Saalbach - alpit

Saalbach - alpit kohteessa Itävalta

...ja Hinterglemm.

Saalbach - alpit kohteessa Itävalta

Saalbach on muuttunut pienestä alppikylästä Itävallan suosituimmaksi hiihtopaikkakunnaksi menettämättä alkuperäistä viehätystään. Rinteissä on runsaasti aitoja mökkejä ja upea ilmapiiri, joka soveltuu hyvin Glühweinin nauttimiselle iltapäivän auringossa.

Rajattomasti riemuja rinteissä autottomalla alueella. Sekä laskettelijat että lumilautailijat pääsevät hisseillä ylös hiihtoalueen huikeisiin korkeuksiin. Huippumoderneilla hisseillä pääsee nopeasti ja mukavasti ylös huipulle säässä kuin säässä. Rajattomasti laskettelun riemuja yli 200 km:n alueella loistavasti ylläpidetyissä rinteissä. Kaikkea loivista rinteistä mustiin MM-rinteisiin, snow parkeihin, kilparinteisiin ja kumparelaskuratoihin. Täällä on monen vuoden kokemus ja taito sekä taattu lumivarmuus. Apuna on yli 400 lumitykkiä kaikissa tärkeissä rinteissä.

Houkuttelevia rinteitä ja ilmaisia hiihtobusseja. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang on Itävallan suurin hiihtoalue. Jos haluat ehtiä tehdä koko kierroksen ja kokea etelä- ja pohjoispuolen houkuttelevimmat rinteet, kannattaa nousta aamulla aikaisin. Se kannattaa. Perheystävälliset ja leveät rinteet Kohlmaiskopfista, Bernkogelista, Reiterkogelista ja Spieleckkogelista sopivat hyvin ensi harjoitteluun. Sitten voit uskaltautua suurempiin haasteisiin, kuten kuuluisaan MM-rinteeseen, joka alkaa 1 984 korkealta Zwölfer-vuorelta, tai 2 020 metriä korkean Schattbergin pohjoispuolelta lähtevään leveään rinteeseen. Riippumatta siitä, lasketko carvingia rauhalliseen tahtiin vai ovatko tavoitteesi korkealla, löydät aina sopivia paikkoja. Koko alueella on 40 aitoa alppimajaa, ja herkullisia makuelämyksiä tarjoavat mm. "Kaspressknödel", "Kaiserschmarrn" ja "Stelzen". Alhaalla laaksossa on hiihtobusseja, joilla pääset ilmaiseksi klo 9–17 takaisin lähtöpaikkaasi.

Kohdevalaistuja rinteitä ja pulkkamäkiä. Vaikka aurinko olisi laskenut, voit jatkaa rinteessä. Jos vielä jaksat, voit jatkaa laskettelua Hinterglemmin kohdevalaistussa rinteessä tai Schanteiliftin valaistussa rinteessä Leogangissa. Jos haluat mieluummin laskea pulkalla, hiihtoalueella on viisi erilaista pulkkamäkeä, kaikki valaistuja. Tervetuloa alueen monilukuisiin après ski -baareihin ja tanssilattialle. Jos haluat ottaa rauhallisesti ja viettää romanttista iltaa, voit valita yöllisen soihtuvaelluksen, romanttisen hevoskyydin reellä tai kuntoa vaativan vaelluksen lumikengillä.

Viehättävä Hinterglemm. Hinterglemm sijaitsee Saalbachin naapurissa, laakson perimmäisessä osassa, jonne pääsee helposti suksilla. Voit alkaa päiväsi Hinterglemmissä ja saapua illaksi Saalbachiin. Kotiin pääset helposti hiihtobussilla. Talot on rakennettu perinteiseen tirolilaiseen tyyliin, ja kylä on tunnettu kodikkuudestaan. Hintataso on miellyttävä ja ravintoloiden tarjonta runsasta – tämä on todellinen huippupaikkakunta.

Matkustusvinkkejä. Jos lennät Müncheniin, autamme sinua auton vuokraamisessa, jotta pääset matkakohteeseesi. Lentokentältä on myös juna-/bussiyhteydet monille itävaltalaisille hiihtopaikkakunnille kuten Saalbachiin, ks. www.oebb.at. Kannattaa varata riittävästi aikaa lentokentälle matkustamiseen paluumatkalla.

Sukkulapalvelut. Noin 35 taksia huolehtii lentokenttäkuljetuksista Salzburgin lentokentältä. € 37 kukin vieras pääsee suoraan hotelliinsa. Menopaluu maksaa € 69 (hinnat saattavat nousta). www.holiday-shuttle.at.