Etsi ja varaa matka.

search
Porec
» Matkakohteet » Kroatia » Istria » Porec

Porec kohteessa Kroatia

Sileäksi kuluneet katukivet ja hienot mahdollisuudet uimiseen

Porec kohteessa Kroatia

Porec on Istrian suurin ja trendikkäin matkailukohde. Kaupunki on kroatialaisittain mielenkiintoinen sekoitus vanhaa kulttuuria, muodikkaita ulkoilmaravintoloita, kaunista luontoa ja henkeäsalpaavia näkymiä.

Vanhassa kaupungissa voit kävellä sileiksi kuluneilla kiveyksillä. Kapeat kujat huokuvat historiaa. Olet kaikkialla vain kivenheiton päässä kirkkaana välkkyvästä merestä. Hotellit ja huoneistot sijaitsevat hieman kaupungin ulkopuolella eri nimisten merenlahtien rannalla. Monesti nämä lahdet ovat jo sinänsä pieniä kyliä. Löydät niistä kaiken lomalla tarvittavan. Iltaisin seurustellaan baareissa ja kahviloissa. Niissä on usein suuret viihtyisät ulkotarjoilualueet. Joissakin paikoissa on elävää musiikkia. Useimmat ja mukavimmat kahvilat ovat vanhassa kaupungissa tiiviisti kiinni toisissaan. Tietyissä hotelleissa on myös tanssiterasseja, joilla voidaan tanssia elävän musiikin tahtiin lähes jokaisena viikon iltana.

Lanternan niemimaa sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Porecista. Siellä on muutama hieno hotelli ja huviloita huoneistoineen. Se on oikea valinta perheelle, joka haluaa paljon tekemistä mukavan auringonotto- ja uimaloman ajaksi.