Etsi ja varaa matka.

search
Riga
» Matkakohteet » Latvia » Suurkaupunki » Riga

Riga kohteessa Latvia

Riika on tutustumisen arvoinen, ihastuttava kaupunki, jossa on komeita palatseja ja sykkivää ulkoelämää.

Riga kohteessa Latvia

Riikassa itä kohtaa lännen. Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja yllättävän paljon erilaisia baareja ja ravintoloita. Ja edullista!

Viehättäviä kujia Kaupungin kaunis keskusta tuntuu pieneltä ja kodikkaalta, ja kaikki on kävelyetäisyydellä. Voit tutustua ympäristöön myös bussilla, raitiovaunulla tai taksilla, jolla matkustaminen on melko edullista. Suosittelemme kuitenkin, että sovit hinnasta ennen taksiin astumista.

Ihana ilmapiiri Riikassa on paljon nähtävää, erityisesti historiallisia muistomerkkejä. 1800-luvun palatsit ja upeat bulevardit lisäävät kaupungin historiallista viehätystä, joka on aistittavissa mihin puolelle kaupunkia sitten menetkin. Kannattaa käydä tutustumassa mm. Euroopan suurimpiin kuuluviin jugend-kortteleihin.

Helppo huvitella Kaupungin yöelämä on positiivinen yllätys. Riikassa on runsaasti viihtyisiä ulkopaikkoja ja yökerhoja. Maassa on myös rikas kulttuuriperintö. Voit rentoutua käymällä vaikka oopperassa tai teatterissa. Kesällä kannattaa käydä kaupungin todella upeilla rannoilla. Voit myös rentoutua kylpylässä, purjehtia tai pelata golfia.

* Sembon vinkit* Riikalla on paljon tarjottavaa vierailleen. Suosittuja kohteita ovat: House of Blackheads - kaunis katedraali 1300-luvulta osoitteessa Ratslaukums 7. Keskustori - suuri tori, josta löytyy kaikkea vaatteista ruokaan. Stockmann - sinulle, joka pidät muodista; rautatieaseman lähellä.