Etsi ja varaa matka.

search
Cancun
» Matkakohteet » Meksiko » Jukatan » Cancun

Cancun kohteessa Meksiko

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Cancun kohteessa Meksiko

Sembo järjestää lennot ja majoituksen, jotta pääset ottamaan aurinkoa ja uimaan Karibian lämpimissä vesissä. Valitse pelkistetty tai ylellinen hotelli tai huoneisto. Onko Meksiko unelmakohteesi? Hyvä juttu, sillä Cancun on meille tuttu!

Cancunissa asut aina rannan tuntumassa. Ravintolat, yöelämä ja ostosmahdollisuudet ovat kätevän lähellä. Näin tietysti kuvataan monia matkakohteita. Mutta ero on siinä, että olet Meksikossa. Kulttuuri, luonto, ruoka ja juoma kohtaavat täällä unohtumattomalla tavalla.

Elämää meren äärellä Cancunin hotelleilla on ihanteellinen sijainti monessakin mielessä. Karibianmeren korallihiekka houkuttelee laiskottelemaan. Älä anna Meksikonlahden viilentävien henkäysten huiputtaa itseäsi. Aurinko paistaa todella voimakkaasti. Nichuptén laguunissa järjestetään paljon tekemistä. Lähde vaikka vesiskootterilla laguunin mangroveviidakkoon ja snorklaamaan Punta Nizucin rauhoitetulle riutalle. Voit myös aloittaa sukeltajanurasi tekemällä koesukelluksen.

Täällä asut Sembo-matkalla Cancunin hotellialue levittäytyy 22 kilometriä pitkälle rannalle. Määränpää löytyy helposti, sillä Avenida Kukulkan kulkee koko hotellialueen läpi. Rannalla on useita pienehköjä ravintoloiden, baarien ja myymälöiden keskittymiä. Liikkuminen sujuu helpoimmin jalkaisin, paikallisbussilla tai taksilla. Hotellialue on Cancunin Downtowniksi kutsutun keskustan pohjoispuolella. Kaupungin meksikolainen arkielämä on mukava vastakohta hotellialueelle. Hinnatkin ovat siellä merkittävästi edullisemmat.

Elämä maalla Täällä olet Mayojen maassa. Sen hyvin säilyneillä jäänteillä on kiinnostava historia. Chichen Itza on ehkä tunnetuin arkeologinen alue. Päivän mittainen opastettu tutustuminen siihen on elämys. Mutta hotellialueellakin on arkeologisia jäänteitä. El Rey on niistä suurin. Jos haluat golfata lomallasi, täällä on hienot mahdollisuudet pelata kahdella 18-reikäisellä kentällä. Isla Mujeresin saari näkyy Cancunin pohjoispuolella. Voit lähteä sinne päiväksi ottamaan aurinkoa ja uimaan. Lisäksi pääset mukavalle veneretkelle.

Ruoka ja ostokset Cancunissa on yli 400 ravintolaa. Niissä saa tietysti Cancunin kansainvälisen keittiön antimia pohjoisamerikkalaisten kävijöiden iloksi, mutta tarjolla on myös viihtyisiä äyriäisravintoloita ja oikein laadukkaita italialaisia ruokapaikkoja. Muista kuitenkin, että olet Meksikossa. Kokeile myös meksikolaista arkiruokaa. Älä ole huolissasi liian voimakkaista mausteista. Päätät voimakkuuden yleensä itse valitsemalla, paljonko maukkaita kastikkeita ja chilipohjaisia mausteita lisäät. Mutta vahvimmillaan ruoka jättää Tabasconkin varjoonsa… Jos haluat tehdä ostoksia, hotellialueella on useita ostoskeskuksia, joissa on tarjolla paikallista ja kansainvälistä valikoimaa. Parhaat matkamuistot voit ostaa Cancunin kaupungin markkinoilta osoitteesta Mercado 28.