Etsi ja varaa matka.

search
Playa del Carmen
» Matkakohteet » Meksiko » Jukatan » Playa del Carmen

Playa del Carmen kohteessa Meksiko

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Playa del Carmen kohteessa Meksiko

Sembo järjestää lennot ja majoituksen, jotta pääset ottamaan aurinkoa ja uimaan Karibian lämpimissä vesissä. Valitse pelkistetty tai ylellinen hotelli tai huoneisto. Onko Meksiko unelmakohteesi? Hyvä juttu, sillä Riviera Maya on meille tuttu!

Playa del Carmenissa kaikki on mukavan rauhallista. Rannan hidas elämänrytmi leimaa koko pientä kaupunkia. Loma on täällä todellista lomaa. Valitset tietysti tahdin itse. Mutta miksi tehdä tänään sellaista, jonka voi lykätä huomiseen. Useimmat lomaunelmat ovat kuitenkin käden ulottuvilla.

Ranta keskustassa Playa del Carmen ja Playacar ovat kasvaneet rannan ympärille. Itse asiassa siltä ei tarvitse lähteä. Ei ainakaan lounaan, päivällisen, daiquirin tai uteliaan kävelyretken vuoksi. Ravintoloiden palmunlehväkaton tarjoama suoja tulee aina tarpeeseen. Vesi kimaltelee turkoosin kaikissa sävyissä. Snorklaus on suosittua erinomaisen näkyvyyden vuoksi.

Täällä asut Sembon matkalla Yhteen kasvaneissa Playa del Carmenissa ja Playacarissa on ruudukon muotoinen numeroitu katujärjestelmä. Helppokulkuisilla kaduilla on kätevä liikkua. Viides avenue (La Quinta) on pääkatu. Sen varrella on paljon ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Kun lähdet sen ulkopuolelle, pääset lähemmäksi meksikolaista arkielämää. Jos haluat omaa rauhaa ja huolehtia taloudenpidosta itse, valitse hyvin varustettu huoneisto Villas Akumalista muutama kilometri keskustan eteläpuolelta Akumalin kylästä.

Jos haluat katsella ympärillesi Vietä päivä Xcaretissa. Tässä hienossa luonnonpuistossa on rantoja ja maanalaisia vesistöjä, joissa voit kokea tavallisuudesta poikkeavan snorklauskokemuksen. Siellä on Mayojen kylä, apinoita, perhosia ja monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille. Käy myös Tulumissa. Se sijaitsee noin tunnin matkan päässä etelään Playa del Carmenista. Siellä on kauniita Maya-raunioita meren ja rannan äärellä. Yksi päivä kannattaa varata Cozumelin sukellus- ja snorklausparatiisille. Veneitä kulkee Playa del Carmenista monta kertaa päivässä. Cozumelissa on myös maailmankuulut mahdollisuudet syvänmerenkalastukseen. Playacarin hotellialueella on 18-reikäinen golfrata.

Ruokaa ja ostoksia Pimeyden laskeutuessa La Quintasta tulee tunnelmallisesti valaistujen ravintoloiden ja ulkoilmabaarien keidas. Ruokahalua kutkuttavat maut ja tuoksut seuraavat kävelyretkeäsi kylän läpi. Tarjolla on tietysti meksikolaista arkiruokaa mutta myös luovia yhdistelmiä maailman kaikilta kulmilta. Kokeile nauttia useita pieniä annoksia monessa paikassa. Täältä kannattaa ostaa käsin puhallettua lasia, hopeaa sekä jännittäviä puusta tai keramiikasta valmistettuja sisustusesineitä. Täällä on myös kansainvälisiä myymälöitä, joissa myydään nahkaa ja asusteita.