Etsi ja varaa matka.

search
Gålå
» Matkakohteet » Norja » Summer - ja hiihtoloman vuorilla » Gålå

Gålå kohteessa Norja

Lähde hiihtolomalle Peer Gyntin seikkailujentäyteiseen valtakuntaan.

Gålå kohteessa Norja

Gålåssa pääset mukaan norjalaiseen tunturitunnelmaan. Koko perhe lomailee siellä mielellään, sillä lunta ja hauskuutta riittää.

Gålåssa riittää lunta koko kaudeksi. Kun olette saapuneet tänne, autoa tarvitaan vasta kotimatkalle lähdettäessä. Gålån keskustasta löytyy kaikkea. Hiihtostadionilla järjestetään joka päivä kilpailuja ja ohjelmaa. Kokeile lumiraftingia tai lähde opastetulle retkelle tuntureille. Gålåssa on jokaiselle jotain.

Laskettelu

15 rinnettä jakautuvat tunturin kahdelle puolelle. Tarjolla on kaikkea mahdollista vauhtihirmuille tarkoitetuista mustista rinteistä Knertenin lastenalueeseen. Lumilautailijoille on oma valaistu rinteensä Big jump -hyppyreineen, raileineen ja monine muine haasteineen.

Murtomaahiihto

Gålån 230 latukilometriä sisältyvät Peer Gynt -hiihtoalueeseen, jolla on yhteensä 630 km latuja. Latujen vaikeusaste ja pituus vaihtelevat, mutta ne kaikki kulkevat kauniin tunturi- ja metsämaiseman läpi. 87 km:n Peer Gynt -latu on sopiva haaste perusteellisesti harjoitelleille.

Ilman suksia

Gålån tunturihotellissa pääsee nauttimaan elämästä monin tavoin, kun sukset on riisuttu jaloista. Esimerkiksi ravintola, takkahuone, kirjasto, sauna ja solariumeja. Hotellissa on myös hieno lämmitetty ulkouima-allas.

Majoitus

Gålåssa voi asua mökeissä, huoneistoissa tai aidossa tunturihotellissa.

Kaikkea lapsille

Knerten-hiihtoklubi on erotettu muista alueista. Siellä on turvallista 4-10-vuotiaille lapsille. Alue on avoinna koko päivän. Siellä on hiihdonopettajia päivittäin klo 10 – 12.