Etsi ja varaa matka.

search
Kolme laaksoa - Brides les Bains
» Matkakohteet » Ranska » Alpit » Kolme laaksoa - Brides les Bains

Kolme laaksoa - Brides les Bains kohteessa Ranska

Brides-les-Bains Les Trois Vallées -laaksossa kuuluu maailman suurimpaan hiihtojärjestelmään.

Kolme laaksoa - Brides les Bains kohteessa Ranska

330 hoidettua rinnettä ja lähes 600 km, joten täällä kelpaa viettää talvilomaa. Kolme laaksoa, jossa on kahdeksan huippua yli 3000 metrin korkeudessa ja kuusi jäätikköä, tarjoaa laskettelumahdollisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille. Kolme laaksoa muodostuu Val Thorensista, Courchevelistä, Méribelistä ja Brides-les-Bainsista, joita yhdistää valtava hissijärjestelmä, jossa on erittäin helppoa liikkua.

Sembolla on tarjolla majoitusta kaikilla viidellä viihtyisällä paikkakunnalla. Brides-les-Bains on yksi niistä.

Brides-Les-Bains (600 metriä merenpinnan yläpuolella)

Tämä kodikas pieni paikkakunta on ollut kylpyläpaikkakunta 1900-luvun alusta lähtien, ja se tarjoaa palveluja matkailijoille ympäri vuoden. Brides-Les-Bainsistä pääset köysirataa pitkin suoraan ylös Méribeliin (noin 25 minuuttia) ja ylös valtavaan hissijärjestelmään. Brides-Les-Bains on Kolmen laakson alueista kaikkein suosituin asuinpaikka. Täällä on liikkeitä, ravintoloita, muutamia pubeja ja yökerhoja. Pelaamisesta innostuneille on myös kasino. Bridesistä löytyy lisäksi Ranskan Alppien suurin kylpylä Grand Spa des Alpes.

Rinnekartat

Hiihtoalue: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Brides-Les-Bains / Méribel: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/meribelplan_piste.pdf

Matkavihjeitä

Jos tulet lentäen, suosittelemme Genèven lentokenttää, josta voit vuokrata auton kauttamme. Myös bussilla pääsee helposti suoraan Genèven lentokentältä, www.altibus.com tai www.gva.ch. Huolehdi siitä, että kotimatkalla on tarpeeksi aikaa lentokentälle matkustamiseen.