Etsi ja varaa matka.

search
Kolme laaksoa - Courchevel
» Matkakohteet » Ranska » Alpit » Kolme laaksoa - Courchevel

Kolme laaksoa - Courchevel kohteessa Ranska

Courchevel Les Trois Vallées -laaksossa kuuluu maailman suurimpaan hiihtojärjestelmään.

Kolme laaksoa - Courchevel kohteessa Ranska

330 hoidettua rinnettä ja lähes 600 km, joten täällä kelpaa viettää talvilomaa. Kolme laaksoa, jossa on kahdeksan huippua yli 3000 metrin korkeudessa ja kuusi jäätikköä, tarjoaa laskettelumahdollisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille. Kolme laaksoa muodostuu Val Thorensista, Courchevelistä, Méribelistä ja Brides-les-Bainsista, joita yhdistää valtava hissijärjestelmä, jossa on erittäin helppoa liikkua.

Sembolla on tarjolla majoitusta kaikilla viidellä viihtyisällä paikkakunnalla. Courchevel on yksi niistä.

Courchevel (1300-1850 metriä merenpinnan yläpuolella)

Kylä koostuu neljästä saman nimisestä kylästä, jotka sijaitsevat eri korkeuksilla. Kylien välillä on helppo liikkua köysiradan ja tuolihissin avulla. Courchevel 1300 - hillittyä tyylikkyyttä. Tässä aidossa vuoristokylässä taloineen, alppimajoineen ja ahtaine katuineen on rauhallista. Täältä pääsee suoraan 1800 metrin korkeudella merenpinnasta sijaitsevaan kylään. Courchevel 1550 - hintansa arvoinen ja perheystävällinen. Kannattaa kokeilla kylän yläpuolelta alkavaa ja kylään päättyvää kelkkailurataa. Hauskaa aikuisille ja lapsille. Täältä pääsee nopeasti 1850 metrin korkeudella merenpinnasta sijaitsevaan kylään. Myös Courchevel 1650 on suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Täällä paistaa aurinko lähes aina. Suuri osa rinteistä on helppoja tai keskivaikeita. Täällä on laajempi after ski -valikoima kuin muissa kylissä. Courchevel 1850 on helmi. Täällä on kalliimpia hotelleja, hienompia ravintoloita ja kansainvälisen tason yöelämää.

Rinnekartat

Hiihtoalue: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Matkavihjeitä

Jos tulet lentäen, suosittelemme Genèven lentokenttää, josta voit vuokrata auton kauttamme. Myös bussilla pääsee helposti suoraan Genèven lentokentältä, www.altibus.com tai www.gva.ch. Huolehdi siitä, että kotimatkalla on tarpeeksi aikaa lentokentälle matkustamiseen.