Matkakohteet » Ranska » Alpit » Kolme laaksoa - Meribel
Kolme laaksoa - Meribel

Kolme laaksoa - Meribel

Meribel Les Trois Vallées -laaksossa kuuluu maailman suurimpaan hiihtojärjestelmään.

Etsi ja varaa matka.

search

Kolme laaksoa - Meribel

330 hoidettua rinnettä ja lähes 600 km, joten täällä kelpaa viettää talvilomaa. Kolme laaksoa, jossa on kahdeksan huippua yli 3000 metrin korkeudessa ja kuusi jäätikköä, tarjoaa laskettelumahdollisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille. Kolme laaksoa muodostuu Val Thorensista, Courchevelistä, Méribelistä ja Brides-les-Bainsista, joita yhdistää valtava hissijärjestelmä, jossa on erittäin helppoa liikkua.

Sembolla on tarjolla majoitusta kaikilla viidellä viihtyisällä paikkakunnalla. Meribel on yksi niistä.

Méribel (1800 metriä merenpinnan yläpuolella)

Moderni laskettelupaikkakunta Méribel sijaitsee kolmen laakson sydämessä Les Ménuires'n ja Courchevelin välillä. Se on rakennettu perinteiseen tyyliin kivi- ja puutaloista. Käytettävissäsi on koko hiihtoverkosto. Myymälät, ravintolat ja hiihtokoulu sijaitsevat lähellä kylässä.

Rinnekartat

Hiihtoalue: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Brides-Les-Bains / Méribel: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/meribelplan_piste.pdf

Matkavihjeitä

Jos tulet lentäen, suosittelemme Genèven lentokenttää, josta voit vuokrata auton kauttamme. Myös bussilla pääsee helposti suoraan Genèven lentokentältä, www.altibus.com tai www.gva.ch. Huolehdi siitä, että kotimatkalla on tarpeeksi aikaa lentokentälle matkustamiseen.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Genèven lentokentältä kulkee säännöllisesti lentokenttäkuljetuksia useimpiin Kolmen laakson hiihtokeskuksiin. Lisätietoja ajoista ja hinnoista www.gva.ch.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta