Etsi ja varaa matka.

search
Biarritz
» Matkakohteet » Ranska » Aquitaine » Biarritz

Biarritz kohteessa Ranska

Vilkasta elämää satamassa ja rannalla

Biarritz kohteessa Ranska

Tämä vanha kylpyläpaikkakunta sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Täällä ollaan ylpeiden perinteiden, mielenkiintoisen historian ja upean luonnon baskimaassa.

Kesäaikaan vilkas elämä Biarritzin mukavassa keskustassa keskittyy satamaan ja rantaan. Ravintoloita, espanjalaisia bodegoita ja diskoja on paljon. VIP-ihmiset ja surffarit liikkuvat täällä tavallisten matkailijoiden joukossa.

Dramaattinen rannikko Pyreneiden vuoret ovat lähellä maalaiskylineen ja kauniine maisemineen. Dramaattiset kalliot niiden väliin jäävine pitkine upeine hiekkarantoineen täplittävät tätä kaunista rannikkoa. Atlantin mahtavat aallot houkuttelevat paikalle lainelautailijoita kaikkialta maailmasta. Täällä voi myös pelata golfia ja tennistä, ratsastaa ja purjehtia.

Lähellä Espanjaa Biarritzin naapurikaupungissa Bayonnessa kannattaa käydä. Kaupungin vanhassa keskusta on maalaismaista viehätysvoimaa. Muita mukavia retkikohteita rannikolla ovat St Jean de Luz ja rantalomakohde Hendaye. Tee myös retki Espanjaan. Kaunis San Sebastianin kaupunki on vain 50 kilometrin päässä.