Matkakohteet » Ranska » Languedoc-Roussillon » St. Cyprien
St. Cyprien

St. Cyprien

Vid foten av Pyrenéerna

Etsi ja varaa matka.

search

St. Cyprien

Här badar du vid fina sandstränder med Pyrenéernas dramatiska bergsformationer i bakgrunden. Du är bara några mil från spanska gränsen vilket gör att utflyktmöjligheterna blir många.

St Cyprien är en livlig badort med stor marina. Här lever fiskare och semesterfirare sida vid sida. Mycket av livet rör sig kring det trevliga hamnområdet, där du finner restauranger, kasino, biograf och nattklubb.

Många aktiviteter

”St Cyp”, som orten kallas av lokalbefolkningen, har det mesta för en aktiv semester. De breda sandstränderna inbjuder till sköna sol- och baddagar. När ni tröttnat på att lata er finns det möjlighet till segling, vindsurfing, havsfiske, dykning, vattenskidåkning, tennis och ridning. Vidare finns ett badland, "Aqualand" med pooler och vattenrutschbanor. I St Cyprien finns också en golfbana med 27 hål belägen en kilometer från centrum.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Närmaste flygplatser är Barcelona/Girona, Toulouse och Montpellier. Vi rekommenderar att man hyr en bil som du kan hämta och lämna på flygplatsen i samband med ditt flyg.

Omalla autolla: Följ gärna den ”röda vägen”.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta