Etsi ja varaa matka.

search
Saint Tropez
» Matkakohteet » Ranska » Ranskan Riviera » Saint Tropez

Saint Tropez kohteessa Ranska

Suihkuseurapiirien elämää ja kauniita näkymiä

Saint Tropez kohteessa Ranska

St Tropez tunnetaan kauneudestaan ja erikoislaatuisesta valostaan. Se on toiminut kansainvälisten suihkuseurapiirien kokoontumispaikkana jo vuosikymmenien ajan. St Tropez ei ole menettänyt maalauksellisen kalastajakylän luonnettaan, vaikka sen väkimäärä moninkertaistuu kesäisin. Place des Licesillä on ulkoilmaravintoloita ja boulea pelaavia paikallisia asukkaita. Pienemmät myymälät ja ravintolat reunustavat kapeita kujia. Voit lähteä satamaan kävelylle ihailemaan suuria huvijahteja, jotka on kiinnitetty laituriin perästään. Loistelias yöelämä on vilkasta heinä- ja elokuun aikana.

Gassin Keskiaikainen Gassinin kylä sijaitsee korkealla paikalla Välimeren äärellä 10 km St. Tropez'sta. Tämä kylä on valittu yhdeksi Ranskan kauneimmista! Sanotaan, että Gassin ja sen lähellä sijaitseva Ramatuelle rakennettiin aikanaan Välimeren merirosvoilta suojautumiseksi. Kun saavut Gassiniin, lumoudut ensin uskomattomasta näköalasta St. Tropez -lahdelle ja ympäröiville vuorille. Kun vaeltelet vanhoilla kaduilla ja kujilla, tunnet siirtyneesi ajassa taaksepäin. L’Androuno-kadun sanotaan olevan maailman kapein. Gassin on oikea valinta päiväretkikohteeksi. Nauti kulttuurista ja hyvästä lounaasta tai päivällisesti jossakin kylän lukuisista pienistä ravintoloista.

Port Grimaud Port Grimaud sijaitsee lahden sisäosassa. Se on kuin Venetsia pienoiskoossa. Kanaalien varsilla on pieniä pastellinvärisiä taloja ja piazzoja. Port Grimaud on 1950-luvulla syntynyt arkkitehdin unelma. Se on nykyään matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosima retkikohde.

Rantoja ja keskiaikaisia kyliä Tällä alueella on monta hienoa hiekkarantaa sekä lahden puolella että St Tropez -niemen toisella puolella. Viisi kilometriä pitkä Plage de Pampelonne on niistä tunnetuin. Se sijaitsee muutama kilometri länteen St Tropezista. Tavallisella julkisella rannalla toimivia ravintolan ja yökerhon yhdistelmiä kutsutaan plageiksi. Tee myös retki kauniilla paikalla vuorella sijaitseviin keskiaikaisiin kyliin. Ramatuelle ja Gassin ovat suosikkeja. Ne sijaitsevat korkealla, joten niistä avautuu hieno näköala merelle ja kauniisiin maisemiin.