Etsi ja varaa matka.

search
Lofsdalen
» Matkakohteet » Ruotsi » Summer - ja hiihtoloman vuorilla » Lofsdalen

Lofsdalen kohteessa Ruotsi

Tunturilomailua parhaimmillaan.

Lofsdalen kohteessa Ruotsi

Huimaa vauhtia jyrkissä rinteissä vai laskettelua rauhalliseen tahtiin pitkissä mukavan helpoissa rinteissä? Lofsdalenissa viihtyvät yhtä lailla aloittelijat, lapset ja kokeneet laskettelijat, jotka haluavat haasteita. Monet vieraistamme arvostavat Lofsdalenissa sitä, että koko perhe voi lasketella yhdessä. Pienimmätkin pääsevät mukaan korkeuksiin kuusipaikkaisessa tuolihississä. Tämä hissi toimii myös kaveriporukan tai perheen kokoontumispaikkana.

Korkeutta on vaikuttavat 492 metriä. Hissijärjestelmä on rakennettu siten, että itselle mieleisiin rinteisiin pääsee helposti. Kun hissejä on 9 ja rinteitä 26, valinnanvaraa riittää. Lisäksi kaikki rinteet sijaitsevat tunturin aurinkoisella puolella. Lumilautailijoille tarkoitettu Lofsdalens Park laajenee jatkuvasti. 700 metriä pitkässä rinteessä on runsaasti jännittävän hauskoja haasteita: eri kokoisia big jump -hyppyreitä, raileja ja boxeja, joiden vaikeusasteet vaihtelevat.

Lisäksi täällä voi murtomaahiihtää ja ajaa moottorikelkalla. Kaikkialta Lofsdalenista pääsee helposti hiihtoladuille. Täällä on 70 km hoidettuja latuja, joista 2,5 km on valaistu, ja 150 km kelkkailuväyliä.

Lofsdalen voi vaikuttaa pieneltä kylältä, mutta vain harvalla tunturipaikkakunnalla on tarjottavanaan yhtä runsaasti mahdollisuuksia kuin Lofsdalenilla! Yksi uutuuksista on juuri ennen joulua käyttöön otettu harrastustalo. Siellä voi esimerkiksi keilata, kiipeillä ja pelata golfia simulaattorissa. Lofsdalenissa päivä ei pääty rinteen sulkemiseen!