Etsi ja varaa matka.

search
Tänndalen
» Matkakohteet » Ruotsi » Summer - ja hiihtoloman vuorilla » Tänndalen

Tänndalen kohteessa Ruotsi

Mahtavat näköalat, paljon lunta ja puhdasta vuoristoilmaa... olet tullut aidosti tunturiin!

Tänndalen kohteessa Ruotsi

Tänndalen läntisessä Härjedalenissa lähellä Norjan rajaa on mainio laskettelu- ja hiihtokohde yleensä jo lokakuussa. Kausi kestää toukokuun puolelle. Yksi Euroopan lumivarmimmista laskettelukohteista. Rinteet tekevät vaikutuksen. Luonto on aina lähellä. Vättafjället-tunturilla kuljeskelee jopa myskihärkiä!

Korkealla puurajan yläpuolella on rauhallista. Alhaalla laaksossa on vilskettä ja elämää. Hieno rinnejärjestelmä alkaa laaksosta yli 800 metrin korkeudesta.

Tänndalenin Skidpassilla saa laskea niin pitkälle kuin jaksaa. Runsaasti helppoja rinteitä, useita lastenalueita, offpist ja kokeneille harrastajille laskettelua metsässä. Kokeile, millaista on lasketella puurajan yläpuolella. Nauti hiljaisuudesta ja mahtavista näköaloista. Tänndalen on aito!

Lasten Tänndalen

Tänä vuonna Tänndalenissa panostetaan paljon lapsiin ja koko perheeseen: lasten afterski, lasten disko Hamra Wärdshusissa ja Mini-skier-cross lastenrinteessä.

Blåbärs-kerhossa hiihdonopettajat vievät jännittäviin ja hauskoihin seikkailuihin. Tännportenin Krokskogenissa on pieniä hyppyreitä, haasteita ja ryömintää.

Krokstuganissa eli Tänndalenin hiihtolastentarhassa riittää puuhaa ja leikkejä. Siellä tapaa uusia talvikavereita!

Uusi lapsille tarkoitettu Hamra nostaa pienimmät laskettelijat rinteeseen helposti ja turvallisesti. Se on liukuhihna, jolla seistään sukset jalassa. Täältä tullaan!

Tänndalenissa on lumitakuu 1.12.-1.5. Silloin taataan, että vähintään 20 km murtomaalatuja ja 5 Funäsfjällenin rinnettä on avoinna.

10 % alennusta hissilipusta, välinevuokrauksesta ja hiihtokoukusta, kun varaat osoitteesta www.tanndalen.se viimeistään 30.11.2012.