Etsi ja varaa matka.

search
Frederikshavn
» Matkakohteet » Tanska » Jyllanti » Frederikshavn

Frederikshavn kohteessa Tanska

Mielenkiintoisia retkiä, uintimahdollisuudet ympäri vuoden Lähde autolomalle tai vain viikonlopuksi.

Frederikshavn kohteessa Tanska

Frederikshavnissa voit kokea aitojen palmujen havinaa. The Reef -kylpylähotellimme seikkailuvesipuistossa on 29 astetta lämmintä ympäri vuoden. Keskustassa on muita majoituskohteita, vaatekauppoja, designliikkeitä ja herkkumyymälöitä. Frederikshavn on myös mainio tapahtuma- ja festivaalikaupunki, jossa järjestetään mm. olut- ja viinifestivaalit ja Tordenskioldsdagarna näytelmineen.

Vihjeitä Frederikshavnin-matkalle: Tänne tullaan mielellään uudelleen!

Tutustu Nordstrands Campingin Funhouseen. 1 700 m²:n sisäleikkitila niin pienille kuin suurillekin Avoinna kesällä joka päivä, muina aikoina viikonloppuisin. Farm Funissa Frederikshavnin ja Skagenin välillä on leikkipaikkoja, trampoliineja ja kesyjä eläimiä. Näe villieläimiä pienessä eläinpuistossa Bangsbo Hovedgårdin lähellä. Aivan lähellä on myös upea leikki- ja picknickpaikka luonnon keskellä. Skageniin johtavan reitin varrella on mainioita lomahuoneistoja. Voit myös vuokrata koko talon, mahdollisesti sellaisen, jossa on uima-allas.

Badhotelletin seikkailuvesipuistossa Frederikshavnissa on trooppisen lämmintä ympäri vuoden. Nauti aitojen palmujen havinasta lapsiystävällisellä Palmurannalla heti Frederikshavnin keskustasta pohjoiseen. Frederikshavnin 18-reikäinen golfklubi sijaitsee kauniilla paikalla lähellä Palmurantaa ja tarjoaa ensiluokkaiset mahdollisuudet golfin pelaamiseen. www.frederikshavngolfklub.dk