Etsi ja varaa matka.

search
Koh Lipe
» Matkakohteet » Thaimaa » Etelä-Thaimaa » Koh Lipe

Koh Lipe kohteessa Thaimaa

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Koh Lipe kohteessa Thaimaa

Tämän vuoden uutuus, Ko Lipen saari, on todellinen helmi, jossa et taatusti törmää massaturismiin.

Pieni saari kaukana massaturismista Saari on pieni, ihastuttava ja rauhallinen. Se sijaitsee Tarutaon kansallispuistossa, n. 40 km mantereelta. Muutamien ihanien rantojen lisäksi saarella on pieniä bungalow-majoituskohteita ja pieni kylä, jossa on koulu ja kauppa. Veneille ei ole satamaa tai laituria. Sinut noudetaan ennen rantaa long tail -veneellä, jolla pääset perille hotelliin. Mantereelta ja mm. Ko Lantasta ja Ko Ngaista kulkee päivittäin veneitä saarelle marraskuusta toukokuuhun. Vuoden muina aikoina veneitä kulkee kerran viikossa (vain mantereelta).

Kolme upeaa rantaa Saarella on kolme hienoa rantaa. Bungalowimme sijaitsevat Pattaya-rannalla, joka on suosituin ja jossa on eniten (kuitenkin melko vaatimattomia) ruokapaikkoja ja majoituskohteita. Ranta on valkoinen ja hienohiekkainen. Vain lyhyen matkan päässä rannasta on koralliriutta, jossa on hienot sukellusmahdollisuudet. Saarella on muutamia sukelluskouluja, jotka vuokraavat myös välineitä. Voit lähteä myös kokopäiväretkelle, jossa tutustutaan useisiin hienoihin sukelluspaikkoihin Ko Lipen lähistöllä.

TIETOA MATKAKOHTEESTA LENTO: KULJETUKSET: Suosittelemme kuljetuksen varaamista etukäteen. Jos haluat mennä omin päin – ks. http://www.tigerlinetravel.com. YHTEYDET: Veneillä pääset (maksusta) saaren muille rannoille. Voit myös kävellä pieniä polkuja pitkin viidakon läpi. Saarella ei muita yhteyksiä.